EXTRAESCOLARS / CASALS

INSCRIPCIÒ OBERTA ANGLÈS 2011-2012

Queridas familias:

Después de la reunión del pasado viernes, os informamos que ya está abierta la inscripción para la actividad extraescolar de INGLÉS del próximo curso, 2011-2012.

El horario de la actividad sería durante el mediodía,

después de comer y antes de volver a empezar las clases de la tarde. No os olvidéis de que, a partir del curso que viene, los niños tendrán media hora más al mediodía, con el cambio de horario debido a la eliminación de la sexta hora lectiva.

El precio para 2 días a la semana

sería de 38€ mensuales, en grupos de máximo 10 niños

además de los 22€ de material al principio de curso, y sólo podrán apuntarse los socios del AMPA.

Una vez tengamos los nombres de los interesados, se podrá proponer los grupos según los niveles de los niños. Es importante poder cerrar los grupos cuanto antes (hasta el 17 de junio) para que se pueda empezar la actividad en septiembre, por lo cual os pedimos rellenar el formulario que encontrareis al final del comunicado que habréis recibido en la escuela y dejarlo en el buzón del AMPA, que encontrareis justo detrás de la puerta de entrada a la escuela, dentro del vestíbulo.

Cualquier duda que tengáis, u otra propuesta, no dudéis en poneros en contacto con el AMPA, o enviarnos un e-mail a ampaemilijuncadella@gmail.com .

Muchas gracias por vuestra colaboración.

 

 Benvolgudes famílies:

Després de la reunió del passat divendres, us informem que ja està oberta la inscripció per a l’activitat extraescolar d’ANGLÈS del pròxim curs, 2011-2012.

L’horari de l’activitat seria durant el migdia,

després de dinar i abans de tornar a començar les classes de la tarda. No us oblideu que, a partir del curs vinent, els nens tindran mitja hora més al migdia, amb el canvi d’horari a causa de l’eliminació de la sisena hora lectiva.

El preu per a 2 dies a la setmana

seria de 38 € mensuals, en grups de màxim 10 nens

a més dels 22 € de material al principi de curs, i només podran apuntar-se socis de l’AMPA.

Un cop tinguem els noms dels interessats, es podrà proposar els grups segons els nivells dels nens. És important poder tancar els grups el més aviat possible (fins el 17 de juny) perquè es pugui començar l’activitat al setembre, per la qual cosa us demanem que ompliu el formulari al final del comunicat qu’heu rebut a l’escola i el deixeu a la bústia de l’AMPA, que trobareu just darrera de la porta d’entrada a l’escola, dins del vestíbul.

Qualsevol dubte que tingueu, o una altra proposta, no dubteu en posar-vos en contacte amb l’AMPA, o enviar-nos un e-mail a ampaemilijuncadella@gmail.com.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s