EXTRAESCOLARS / CASALS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS I SERVEI GUARDERIA – Inscripcions

De cara a l’organització de les activitats extraescolars esportives (judo, bàsquet, ball, etc)  i el servei d’acollida (de matí) i guarderia (de tarda), trobareu aquí informació per aquest nou curs, amb els nous horaris i tarifes.

També teniu el full d’inscripció a la vostra disposició per a aquestes activitats. Recordeu que cal tenir un mínim de participants per poder realitzar cadascuna de les activitats, i sempre podeu animar altres famílies del mateix curs que el vostres fills per facilitar que surti endavant.

Ja que el nou horari escolar DEFINITIU representa que la jornada escolar acabarà a les 16:30, teniu l’opció de combinar l’activitat fins a les 17.30 amb mitja hora de guarderia fins les 18:00.

Els serveis d’ACOLLIDA i de GUARDERIA funcionaran des del primer dia del curs, i les dates d’inici de la resta d’activitats s’han d’acordar segons les inscripcions i l’organització.

Recordeu que heu de ser socis del AMPA i presentar copia del rebut del pagament de la quota de l’AMPA de 2011-2012 per poder ser inscrits i participar en les activitats.

Podeu omplir el full d’inscripció i o bé:

• Lliurarla a la sala de l’AMPA en el primer dia del curs (12 de setembre) a les 16:30, o
• Dipositarla a la bústia de l’escola abans que comenci el nou curs

Les inscripcions i informació per les altres activitats (Anglès, etc) seran disponibles properament.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’AMPA per correu electrònic al ampaemilijuncadella@gmail.com   

De cara a la organización de las actividades deportivas extraescolares (judo, baloncesto, baile, etc) y el servicio de acogida (de mañana) y guardería (de tarde), encontrareis aquí información para este nuevo curso, con los nuevos horarios y tarifas.

También tenéis la hoja de inscripción a vuestra disposición para estas actividades.Recordar que hay que tener un mínimo de participantes para poder realizar cada una de las actividades, y siempre podéis animar a otras familias del mismo curso que vuestros hijos para facilitar que salga adelante.

Ya que el nuevo horario escolar DEFINITIVO supone que la jornada escolar terminará a las 16:30, tenéis la opción de combinar la actividad hasta las 17.30 con media hora de guardería hasta las 18:00.

Los servicios de ACOGIDA y de GUARDERÍA funcionarán desde el primer día del curso, y las fechas de inicio del resto de actividades se acordarán según las inscripciones y la organización.

Recordad que tenéis que ser socios del AMPA y presentar copia del recibo del pago de la cuota del AMPA de 2011-2012 para poder ser inscritos y participar en las actividades.

Podeis rellenar la hoja de inscripción y o:

• Entregarla en la sala del AMPA en el primer día del curso (12 de septiembre) a las 16:30, o
• Depositarla en el buzón de la escuela antes de que empiece el nuevo curso

Las inscripciones e información para las otras actividades (Inglés, etc) estarán disponibles próximamente.

Para cualquier duda, podéis poneros en contacto con el AMPA por correo electrónico en ampaemilijuncadella@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s