FESTES

L’ARRIBADA DE L’EMILI I DE LA JOANA

Certificat de Resultats de la Votació dels Noms

Ja tenim les imatges de record del dia 11 del 11 del 11, el dia d’arribada a l’escola dels nostres nous amics, Emili i Joana. Van passar una tarda molt feliç i van ser rebuts amb una benvinguda molt acollidora i divertida, envoltats de la família del Juncadella. Moltes gràcies a tots els nens i les nenes, els membres de l’equip de l’escola, i als pares i les mares que van ajudar a rebre’ls i a fer-los sentir-se més joves! Quina marxa!

Ara necessitem trobar a pares i mares que volen apuntar-se per formar part de la “colla” que s’encarregarà d’acompanyar els nostres capgrossos en festes i esdeveniments del barri, alternant perquè Emili i Joana mai vagin sols. Si tens interès en apuntar-te a la colla, completa el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina. Moltes gràcies. 

Ya tenemos las imagenes de recuerdo del día 11 del 11 del 11, el día de llegada a la escuela de nuestros nuevos amigos, Emili i Joana. Pasaron una tarde muy feliz y  fueron recibidos con una bienvenida muy acogedora y divertida, envueltos de la familia del Juncadella. Muchas gracias a todos los niños y las niñas, los miembros del equipo de la escuela, y a los padres y las madres que ayudaron a recibirles y a  hacerles sentirse más jovenes! ¡Qué marcha!

Fotos de la festa: Album A

Vodpod videos no longer available.

Fotos de la festa: Album B

Vodpod videos no longer available.
Album A

Si voleu baixar alguna foto, feu clic en els àlbums següents:/Si queréis bajar alguna foto, hacer clic en los álbumes siguientes: (Si teniu algun problema per visualitzar el vídeo o les fotos, si us plau enviar-nos un correu. Gràcies. Si tenéis algún problema para visualizar el video o la fotos, por favor enviarnos un correo. Gracias.)

Album B


LA COLLA DELS CAPGROSSOS:

 

Si voleu dibuixar-los, aqui els teniu. Cliqueu sobre l’imatge.

Joana
Emili

Un pensament sobre “L’ARRIBADA DE L’EMILI I DE LA JOANA”

  1. La nostra familia també acaba d’arribar al Juncadella, l’Álvaro està fent P3 i estem encantats de veure que l’Ampa és tan activa i creativa!!!Sou un equip fantàstic!!!Molt agraïts per les fotos i pels vídeos…són molt bons records!!!
    Animo a tots els pares a participar-hi!
    Moltes gràcies!Seguiu així!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s