NOTICIES

SOM NOTÍCIA a BTV

A l’ocasió de la visita dels nostres capgrossos, Emili i Joana, a tots els nostres nens el divendres passat, les càmeres de BTV van estar presents per gravar i presentar-lo en un petit reportatge, que es va emetre avui, 20 de desembre.

Per veure-ho, nomes cal avançar el marcador de temps fins a la posició 8:00, on comença la nostra secció.

A la ocasión de la visita de nuestros capgrossos, Emili y Joana, a todos nuestros niños el viernes pasado, las camarás de BTV estuvieron presentes para grabarlo y presentarlo en un pequeño reportaje, el cual se emitió hoy, 20 de diciembre.

Para verlo, avanzar el marcador de tiempo hasta la posición 8:00, donde empieza nuestra sección.

PER VEURE EL VÍDEO DE BTV, CLIQUEU AQUÍ
PARA VER EL VÍDEO DE BTV, CLICA AQUÍ

 En aquest reportatge es fa esment a les reivindicacions que l’escola i els pares expressen des de fa més de 10 anys i que hem tornat a presentar a les autoritats pertinents. Per més informació, cliqueu aquí.

En este reportaje se hace mención a las reivindicaciones que la escuela y los padres expresan desde hace más de 10 años y que hemos vuelto a presentar a las autoridades pertinentes. Para más información, cliqua aquí.

Un pensament sobre “SOM NOTÍCIA a BTV”

  1. Molt bona pensada que la tele vingui a coneixer als nostres nous amics, i molt apropiat també seguir reivindicant que volem tenir uns espais com cal per poder fer encara més coses, dubto que amb la actual política de retallades les autoritats pertinents facin res però s’ha de continuar demanant perqué és una necessitat i és també el nostre dret.
    Això sí, malgrat la limitació d’espai l’ampa i l’equip de l’escola mereixen una gran FELICITACIÓ per tota la feinada que fan.
    Endavant fent escola (encara que tant de bó fos més gran)

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s