EXTRAESCOLARS / CASALS

CASAL D’ESTIU – JA!

Benvolgudes famílies:

Us presentem la proposta de Casal d’Estiu 2012, on el preu ha estat rebaixat en comparació amb l’any passat, i amb la possibilitat que els residents de la ciutat de Barcelona puguin demanar beques si el casal s’homologa. Per poder aconseguir això és important organitzar-ho com més aviat millor i per tant us demanem transmetre’ns el vostre interès omplint el formulari a continuació, abans del 3 de febrer.

 L’opció que us presentem és la més econòmica que inclou una sortida setmanal a la piscina. Si hi ha consens, es pot augmentar el nombre de sortides i d’excursions, amb el canvi de preu respectiu.

Cordialment

Queridas familias:

Os  presentamos la propuesta de Casal de Verano 2012, donde el precio ha sido rebajado en comparación con el año pasado, y con la posibilidad de que los residentes de la ciudad de Barcelona puedan pedir becas si el casal se homologa. Para poder conseguir esto es importante organizarlo cuanto antes y por lo tanto os pedimos transmitirnos vuestro interés rellenando el formulario a continuación, antes del 3 de febrero.

La opción que os presentamos es la más económica que incluye una salida semanal a la piscina. Si hay consenso, se puede aumentar el número de salidas y de excursiones, con el cambio de precio respectivo.

Un cordial saludo

Preu Casal amb 1 dia de sortida a la piscina / setmana

 

09:00-17:00

09:00-15:00

09:00-13:00

95,00 €

82,00 €

46,00 €

 Acollida Matinal

De 8 a 9 hores

12 €/setmana

3 €/dia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s