ACTIVITATS PER A LES FAMÍLIES

SELECCIO DE TALLERS PER A SOCIS – RESULTATS

A finals de 2011 us vam demanar participar en la selecció de temes per organitzar xerrades per als pares i les mares de l’escola durant el 2012.

El resultat ha estat el següent: els dos temes de xerrades més votats van ser –

Opciò 1: Autoritat i Límits – El concepte d’Autoritat. [Establir límits: arguments, discurs vàlid, por d’equivocar-nos, penediment, malestar … Com Resoldre conflictes amb els nostres fills i filles?]

Opció 10: Els usos moderats i racionals dels pantalles (mòbil, televisió, videojocs, ordinador) [Les pantalles són una font d’entreteniment i d’informació però també l’origen de problemes associats al seu mal ús, tant individuals com col·lectives (bullying…) Com podem gestionar a casa els possibles conflictes amb el tema de les pantalles?]

I ja tenim data per a la primera xerrada del 2012, AUTORITAT I LÍMITS, i tindrà lloc el dia

divendres, 10 de febrer,

a les 16:45 hores al Emili Juncadella.

Tindrà una durada de 2 hores i serà impartida per RAMON CASALS, Pedagog. El taller és gratuït per a socis de l’AMPA i oferirem servei de guarderia per als nens durant tota la xerrada.

Per confirmar la vostra assistència, us demanem que ompliu el formulari que trobareu al final d’aquest comunicat. També podeu fer-ho a través de la carta que es va entregar a cada familia. DATA LÍMIT: dimecres 8 de febrer.

Moltes gràcies

A finales de 2011 os pedimos participar en la selección de temas para organizar charlas para los padres y las madres de la escuela durante el 2012.

El resultado ha sido el siguiente: los dos temas de charlas más votados fueron –

Opción 1: Autoritat i límits – El concepte d’autoritat. [Establir límits: arguments, discurs vàlid, por d’equivocar-nos, penediment, malestar… Com resoldre conflictes amb els nostres fills i filles?]

Opción 10: Els usos moderats i racionals de les pantalles (mòbil, televisió, videojocs, ordinador) [Les pantalles són una font d’entreteniment i d’informació però també l’origen de problemes associats al seu mal ús, tant individuals com col·lectives (bullying…) Com podem gestionar a casa els possibles conflictes amb el tema de les pantalles?]

Y ya tenemos fecha para la primera charla del 2012, AUTORIDAD Y LÍMITES, y tendrá lugar el día

viernes, 10 de febrero,

a las 16:45 horas en el Emili Juncadella.

Tendrá una duración de 2 horas y será impartida por RAMON CASALS, Pedagogo. El taller es gratuito para socios del AMPA y ofreceremos servicio de guardería para los niños durante toda la charla.

Para confirmar vuestra asistencia, os pedimos que rellenéis el formulario que encontraréis al final de este comunicado. También podéis realizarlo a través de la carta que se entregó a cada familia. FECHA LÍMITE: miércoles 8 de febrero.

Muchas gracias   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s