ACTIVITATS PER A LES FAMÍLIES

XERRADA PER A SOCIS: 18 de maig

Us informem que s’ha organitzat l’última xerrada d’aquest curs per als pares i les mares, sobre el tema que heu tingut l’oportunitat de triar el mes de desembre 2011.

 La data de la xerrada serà divendres 18 de maig a les 16:45 a l’Emili Juncadella, i el tema serà:

Els usos moderats i racionals de les pantalles (mòbil, televisió, videojocs, ordinador)

[Les pantalles són una font d’entreteniment i d’informació però també l’origen de problemes associats al seu mal ús, tant individuals com col·lectives (bullying…) Com podem gestionar a casa els possibles conflictes amb el tema de les pantalles?]

 Tindrà una durada de 2 hores i serà impartida per CARLES SEDÓ, Associació per a l’Acció Crítica (EdPAC). El taller és gratuït per a socis de l’AMPA i oferirem servei de guarderia per als nens durant tota la xerrada.

Per confirmar la vostra assistència, us demanem que ompliu el formulari que trobareu al final d’aquest comunicat. També podeu fer-ho a través de la carta que es va entregar a cada familia.

DATA LÍMIT: dimecres 16 de maig.

Moltes gràcies.

Os informamos que se ha organizado la última charla de este curso para los padres y las madres, sobre el tema que habéis tenido la oportunidad de elegir en el mes de diciembre 2011.

 La fecha de la charla será viernes 18 de mayo a las 16:45 en el Emili Juncadella, y el tema será

El uso moderado y racional de las pantallas (móvil, televisión, videojuegos, ordenador) 

[Las pantallas son una fuente de entretenimiento y de información pero también el origen de problemas asociados a su mal uso, tanto individuales como colectivos (bullying. ..) ¿Cómo podemos gestionar en casa los posibles conflictos con el tema de las pantallas?]

Tendrá una duración de 2 horas y será impartida por CARLES SEDÓ, Associació per a l’Acció Crítica (EdPAC). El taller es gratuito para socios del AMPA y ofreceremos servicio de guardería para los niños durante toda la charla.

Para confirmar vuestra asistencia, os pedimos que rellenéis el formulario que encontraréis al final de este comunicado. También podéis realizarlo a través de la carta que se entregó a cada familia.

FECHA LÍMITE: miércoles 16 de mayo.  

Muchas gracias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s