NOTICIES

ASSEMBLEA – Toca nova junta!

Benvolgudes famílies:

En una carta a finals de 2012, us vam recordar que cada dos anys s’ha de renovar la Junta de l’AMPA i ha arribat el moment que unes altres persones s’encarreguin de continuar amb aquesta important tasca per a la nostra escola. Sense dubte és una tasca que requereix d’una certa dedicació i esforç però, des de la nostra experiència, us podem dir que també reporta moltes satisfaccions. El nostre principal objectiu durant aquest temps ha estat intentar crear i enfortir els lligams entre les famílies, els professors i professores i el barri on es troba l’Escola. Hem retardat una mica l’assemblea anual, ja que volíem acabar unes quantes accions pendents, i ara volem animar-vos a formar un grup de persones que constitueixi la nova Junta Directiva. Amb aquest objectiu convoquem per

aquest divendres dia 19 d’abril a les 16:45

l’ASSEMBLEA del AMPA

per a tots els socis i oferirem servei de guarderia per als nens durant tota la reunió.

Per confirmar la vostra necessitat d’aquest servei, us demanem que ompliu el formulari que trobareu al final d’aquest comunicat. DATA LÍMIT: dimecres 17 d’abril.

Moltes gràcies.

Queridas familias:

En una carta a finales de 2012, os recordamos que cada dos años debe renovarse la Junta del AMPA y ha llegado el momento de que otras personas se encarguen de continuar con esta importante tarea para nuestra escuela. Sin duda es una tarea que requiere de una cierta dedicación y esfuerzo pero, desde nuestra experiencia, os podemos decir que también reporta muchas satisfacciones. Nuestro principal objetivo durante este tiempo ha sido intentar crear y fortalecer los vínculos entre las familias, los profesores y profesoras y el barrio donde se encuentra la Escuela. Hemos retrasado un poco la asamblea anual, debido a que queríamos acabar unas cuantas acciones pendientes, y ahora queremos animaros a formar un grupo de personas que constituya la nueva Junta Directiva.

Con este objetivo convocamos para 

este viernes día 19 de abril a las 16:45 la

ASAMBLEA del AMPA

para todos los socios y ofreceremos servicio de guardería para los niños durante toda la reunión.

Para confirmar vuestra necesidad de este servicio, os pedimos que rellenéis el formulario que encontraréis al final de este comunicado. FECHA LÍMITE: miércoles 17 abril.  

Muchas gracias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s