ACTIVITATS PER A LES FAMÍLIES, NOTICIES, Uncategorized

PROJECTE: El Món És Nostre

Benvolguts pares i mares:
Per començar donar-vos les gràcies pel bon acolliment que ha tingut l’activitat “tast gastronòmic”. Aquest dimecres a la tarda, comptem amb la participació de 60 famílies!!!! Agrair també el suport incondicional de l’Ampa, el qual, col·laborarà amb begudes pels nens i nenes i amb el suministrament de forquilles, tovallons, etc i en el muntatge i organització.
Degut al gran nombre de participants, us informem que farem servir els dos patis per a dur-lo a terme. Un pati estarà ocupat pels nens de EI- 3 fins a 2n i l’altre de 3r a 6è.
Les famílies s’hauran d’adreçar al pati que correspongui al seu fill /a. Allà disposaran de taules per a poder presentar el menjar que han preparat.
Ens facilitaríeu la tasca si el menjar que porteu ja està en porcions ben petites. Recordeu que és un tast, no un menjar!.
L’entrada dels menjars, es farà uns 5 minuts després de l’entrada dels nens a les 15:00 hores. L’rganització preveu que entre les 15:15 i les 15:30 estarà tot disposat perquè entrin els nens a l’activitat.
US RECORDEM QUE L’ENTRADA DE PARES I/O FAMILIARS QUEDA RESTRINGIDA A LES FAMÍLIES QUE PARTICIPEN EN L’ACTIVITAT EN DOS MEMBRES PER FAMÍLIA. És per això que a l’entrada us haureu d’identificar. El motiu d’aquesta norma és per garantir la seguretat dels nens i de l’ordre.
Mestres i Ampa
“TOTS SOM ESCOLA “

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s