Uncategorized

Trobada Comunitària del barri de Navas, 11 i 12 de desembre al Centre Cívic / Encuentro Comunitario del barrio de Navas, 11 y 12 de diciembre en el Centro Cívico

CATALÀ

Els propers 11 i 12 de desembre, des del Pla Comunitari de Navas s’ organitza la Trobada Comunitària del barri. És un espai pensat perquè els veïns i veïnes i les Entitats, Serveis i equipaments de Navas puguin analitzar les necessitats, recursos i prioritats del mateix, pels dos propers anys.

Com veureu al tríptic la Trobada s’ ha organitzat en diferents espais de treball, tots ells amb l’ objectiu de pensar com volem que sigui el barri de Navas en el futur.

Ens agradaria poder comptar amb la vostra participació i col·laboració. Us podeu apuntar als espais que més us interessin. Estem segurs que totes i tots podeu aportar el vostre coneixement i experiència per proposar idees i projectes per aconseguir una millora de la qualitat de vida del barri.

Hi hauran espais per pensar com volem el barri per a la gent gran, pels joves, per la infància, per a les dones, per afavorir la convivència i la inclusió i també, el darrer dia, per analitzar aspectes més genèrics del barri: espai públic, equipaments, interculturalitat, igualtat i gènere, memòria històrica, cicle festiu anual, vida associativa….

I per finalitzar la Trobada, un espai més lúdic, un sopar fred per totes aquelles persones que hagin participat al llarg dels dos dies. Animeu-vos i veniu a pensar com voleu Navas!

Taller “Navas en veu de dona”

Dins d’ aquesta Trobada de veïns, veïnes i Entitats hem programat, el dilluns 11, a les 18h, un Taller adreçat a les dones del barri,  on volem saber quines són les necessitats i prioritats del mateix però des de la visió de les dones que hi viuen en ell.

Serà un Taller gratuït, de dues hores de durada, i on esperem comptar amb veïnes del barri per pensar quins temes afecten a les dones en les seves vivències diàries als espais públics del barri, detectant necessitats sobre espai públic, educació, cultura, equipaments, seguretat, convivència, igualtat, gènere…

Si esteu interessades, si us plau, confirméu assistència per correu electrònic a pdcnavas@gmail.com o al telèfon 608423177.

CASTELLANO

Los próximos 11 y 12 de diciembre, desde el Plan Comunitario de Navas se organiza el Encuentro Comunitario del barrio. Es un espacio pensado para que los vecinos y vecinas, las Entidades, Servicios y equipamientos de Navas puedan analizar las necesidades, recursos y prioridades del mismo, para los dos próximos años.

Cómo veréis en el tríptico, el Encuentro se ha organizado en diferentes espacios de trabajo, todos ellos con el objetivo de pensar cómo queremos que sea el barrio de Navas en el futuro.

Nos gustaría poder contar con vuestra participación y colaboración. Os podéis apuntar en los espacios que más os interesen. Estamos seguros que todas y todos podéis aportar vuestro conocimiento y experiencia para proponer ideas y proyectos para conseguir una mejora de la calidad de vida del barrio.

Habrán espacios para pensar como queremos el barrio para la gente mayor, para los jóvenes, y la infancia, para las mujeres, para favorecer la convivencia y la inclusión y también, el último día, para analizar aspectos más genéricos del barrio: espacio público, equipamientos, interculturalidad, igualdad y género, memoria histórica, ciclo festivo anual, vida asociativa….

Y para finalizar el Encuentro, un espacio más lúdico, una cena fría por todas aquellas personas que hayan participado a lo largo de los dos días. ¡Animaos y venid a pensar como queréis Navas!

Taller “Navas en voz de mujer”

Dentro de este Encuentro de vecinos, vecinas y Entidades se ha programado, el lunes 11, a las 18h, un Taller dirigido a las mujeres del barrio,  donde queremos saber cuáles son las necesidades y prioridades del mismo pero desde la visión de las mujeres que viven en él.

Será un Taller gratuito, de dos horas de duración, y dónde esperamos contar con vecinas del barrio para pensar qué temas afectan a las mujeres en sus vivencias diarias a los espacios públicos del barrio, detectando necesidades sobre espacio público, educación, cultura, equipamientos, seguridad, convivencia, igualdad, género…

Si estáis interesadas, por favor, confirmad asistencia por correo electrónico en pdcnavas@gmail.com o por teléfono en el 608423177.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s