Uncategorized

Voluntar@s per ajudar amb les disfresses de Carnestoltes i portar els capgrossos! / Voluntari@s para ayudar con los disfraces de Carnaval y llevar los cabezudos!

CATALÀ

El proper 9 de febrer es Carnestoltes i ja sabeu amb quina il.lusió ho viuen els nens i nenes! Per a que la rua de Carnestoltes de l’Escola Emili Juncadella sigui possible, necessitem la col.laboració de pares, mares, tutors i tutores, en l’elaboració de les disfresses dels infants. 

El tema d’aquest any serà serà ELS INVENTS. Si voleu participar, si us plau, dirigiu-vos als tutors/a les tutores de la classe dels vostres fill/es, que us explicaran en què consistirà la vostra col.laboració. 

Entre tots i totes aconseguirem un Carnestoltes memorable!

D’altra banda, us fem saber que també falten voluntaris/ies per portar els nostres estimats capgrossos, en Joan i na Joana, els quals desitgen de tot cor acompanyar-nos a la rua i a qualsevol altre esdeveniment que organitzem. Si us plau, animeu-vos, sense la vostra participació els vostres infants es quedaran sense els capgrossos de la seva escola!

CASTELLÀ

El próximo 9 de febrero es Carnaval y ya sabéis con qué ilusión lo viven los niños y niñas! Para que el desfile de Carnaval de la Escuela Emili Juncadella sea posible, necesitamos la colaboración de padres, madres, tutores y tutoras, en la elaboración de los disfraces de los niños/as.

El tema de este año será será LOS INVENTOS. Para participar, por favor, dirigíos a los tutores/a las tutoras de la clase de vuestros hijos/as, ellos os explicarán en que consistirá vuestra colaboración. 

Entre todos y todas conseguiremos un Carnestoltes memorable!

Por otro lado, os hacemos saber que también faltan voluntarios/as para llevar nuestros estimados cabezudos, Joan y Joana, los cuales desean de todo corazón acompañarnos en la rua carnavalera y en cualquier otro acontecimiento que roganicemos. Por favor, animaos, sin vuestra participación vuestros hijos/as se quedarán sin los cabezudos de su escuela!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s