Uncategorized

Divendres 22, Festival de Fi de Curs al Casal Calassanç / Viernes 22, Festival de Fin de Curso en el Casal Calassanç

¡Buenos días! ¡Empieza la última semana del curso, el tiempo pasa volando!

Os recordamos que el viernes 22 a las 10:00h se celebrará el Festival de Fin de Curso en el Casal Calassanç (Calle de San Quintín, 19, 08026 Barcelona), que como cada año el AMPA ha alquilado para la ocasión. Empezarán las actuaciones con l@s alumn@s de Educación Infantil, seguidamente les tocará el turno a los Bailonguis, a las 11:00h actuarán l@s alumn@s de Educación Primaria y, para acabar, los Bailonguis cerrarán las actuaciones.

Recomendamos ir un poco antes del comienzo del espectáculo y esperar en la puerta; nadie podrá acceder a la sala hasta que hayan entrado todos l@s niñ@s. También se puede esperar que l@s alumn@s salgan de la escuela y acompañarlos hasta allá. La entrada es libre pero, por favor, tened en cuenta que no hay asientos para todo el mundo, así que esperamos que cedáis el lugar a quien más lo necesite y que no os sentéis en los asientos del delante, ya que quedan reservados para l@s alumn@s. Recordad que podéis levantaros o acercaros a hacer fotos, pero no os podéis quedar entorpeciendo el paso ni la visión.

Muchas gracias por vuestra colaboración, ¡nos vemos el viernes 22 a las 10:00h al Casal Calassanç!

.

Bon dia! Comença la última setmana del curs, el temps passa volant!

Us recordem que el divendres 22 a les 10:00h es celebrarà el Festival de Fi de Curs al Casal Calassanç (Carrer de Sant Quintí, 19, 08026 Barcelona), que com cada any l’AMPA ha llogat per l’ocasió. Començaran les actuacions amb els/les alumnes d’Educació Infantil, seguidament els tocarà el torn als Bailonguis, a les 11:00h actuaran els/les alumnes d’Educació Primària i, per acabar, els Bailonguis tancaran les actuacions.

Recomanem anar una mica abans del començament de l’espectacle i esperar a la porta; ningú podrà accedir a la sala fins que hagin entrat tots els nens i nenes. També es pot esperar que els/les alumnes surtin de l’escola i acompanyar-los fins allà. L’entrada és lliure però, si us plau, tingueu en compte que no hi ha seients per a tothom, així que esperem que cediu el lloc a qui més ho necessiti i que no ocupeu els seients del davant, que queden reservats pel/per les alumnes. Recordeu que podeu aixecar-vos o apropar-vos a fer fotos, però no us podeu quedar entorpint el pas ni la visió.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, ens veiem el divendres 22 a les 10:00h al Casal Calassanç!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s