Uncategorized

SEMANA 2 SIN ABURRIRNOS – SETMANA 2 SENSE AVORRIR-NOS

*Para poder aprovechar estos días y evitar el aburrimiento, haciendo clic sobre cada imágen, encontraréis una recopilación de propuestas didácticas, y juegos para los niños de infantil y primaria, además de lecturas para los más grandes de la casa.

*Per poder aprofitar aquests dies i evitar l’avorriment, fent clic sobre cada imatge, trobareu un recull de propostes didàctiques, i jocs per als nens d’infantil i primària, a més de lectures per als més grans de la casa. *

TVE en colaboración con el Ministerio de Educación estrena Aprendemos en Casa, cinco horas diarias de clase a través de la televisión e Internet, para estudiantes entre 6 y 16 años, por las mañanas, desde las 9 a las 14 horas, distribuidas entre los canales Clan (6-12 años, PRIMARIA) y La 2 (12-16 años SECUNDARIA) de la televisión pública RTVE. ¡¡Busca tu horario!! A partir de lunes 23 de marzo.
Cada día de la semana Aprendemos en Casa estará dedicado a diferentes asignaturas: lógica y matemáticas los lunes, ciencias sociales los martes, educación artística y educación física los miércoles, lengua e idiomas los jueves, y ciencias naturales los viernes.
Activitats recomanades pel Departament d’Educació – Les escoles estan tancades, però això no vol dir que estiguis de vacances. Segur que els teus mestres ja t’han enviat algunes tasques per fer a casa. Des del Departament d’Educació de la Generalitat ens han fet arribar aquestes propostes perquè puguis aprendre aquests dies. A veure què et semblen.
Una iniciativa complementaria que ofrecerá a las familias recursos educativos de calidad durante el periodo de suspensión de las clases presenciales, con la colaboración desinteresada de las principales editoriales educativas del país, que han cedido una selección de sus mejores materiales educativos. Estos recursos buscan complementar los materiales implementados por las administraciones educativas. Las entidades que se han implicado en esta iniciativa son EDEBEANAYASMMcGraw Hill y Smile&Learn.
Manualitats material reciclat per fer amb nens – Us presentem propostes per fer manualitats material reciclat o reutilitzat com una activitat creativa i divertida per fer amb els nens. Taps de plàstic, llaunes, caixes de cartró… De fet, les manualitats amb cartró també les podríem classificar com a material reciclat o reutilitzat però les tenim en una agrupació diferent. Només hem inclòs les oueres que us permeten transformar-les en animals, màscares, vehicles o mil coses més.
Se junta el YOGA con el INGLÈS: Yoga, mindfulness y relajación diseñados especialmente para niños mayores de 3 años, utilizados en escuelas y hogares de todo el mundo – Ioga, mindfulness i relaxació dissenyats especialment per a nens de més de 3 anys, utilitzats a escoles i cases de tot el món.
Entra al canal: https://www.youtube.com/channel/UC5uIZ2KOZZeQDQo_Gsi_qbQ
La Dàmaris Gelabert farà un concert des de casa i amb la seva família. Serà en streaming des del seu canal de YouTube. La intenció és que aquest sigui el primer d’una sèrie de concerts que volem oferir en els pròxims dies. Un concert per compartir música i cançons, obert a totes les famílies per passar una estona entretinguda a casa.
Durant una estona els infants podran gaudir d’encisadores històries escollides especialment, contes de tot tipus i per a tots els gustos: tradicionals, d’autor, imatgers, clàssics, amb música, rimats…
A les sessions trobareu moltes sorpreses, ja que a l’hora d’explicar els contes Mercè Martínez fa servir suports diversos, que l’ajuden a cridar l’atenció de la canalla, i a que mantinguin el seu interès… tot ha de ser molt màgic: titelles, ninots, element bonics, capsetes de música, petits instruments, músiques, cançons…
També a INSTAGRAM : https://www.instagram.com/uncontealsac/
Google Arts & Culture se ha convertido en una aplicación imprescindible para todo amante del arte y de la cultura. Nos permite tener en la pantalla de nuestro móvil acceso a más de 1200 museos, galerías e instituciones de 70 países.
Clica per a veure les propostes de les setmanes anteriors – Clica para ver las propuestas de las semanas anteriores

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s