Uncategorized

SEMANA 3 SIN ABURRIRNOS – SETMANA 3 SENSE AVORRIR-NOS

¡HOLA JUNCAFAMILIAS! Continuando nuestro estado de confinamiento y para evitar el aburrimiento, haciendo clic sobre cada imágen, encontraréis una recopilación de propuestas didácticas, y juegos para los niños de infantil y primaria, además de otras cosas para todas las familia.

HOLA JUNCAFAMÍLIAS! Continuant el nostre estat de confinament i per evitar l’avorriment, fent clic sobre cada imatge, trobareu un recull de propostes didàctiques, i jocs per als nens d’infantil i primària, a més d’altres coses per a tota la família. *

¡MUY RECOMENDABLE! MOLT RECOMANABLE!
Si no pudistéis ver el especial de Cirque du Soleil en primicia el viernes pasado de una hora de duración., podéis disfrutar ahora de un asiento en primera fila para los momentos impresionantes de sus espectáculos más grandes como KURIOS, como “O” y como LUZIA, con ángulos nunca antes vistos que solo se pueden ver. experimentado en vuestra pantalla y casa.
Disfruta y mantente seguro ❤
Si no vau poder veure l’especial de Cirque du Soleil en primícia el divendres passat d’una hora de durada, podeu gaudir ara d’un seient a primera fila per als moments impressionants dels seus espectacles més grans com Kurios, com “O” i com Luzia , amb angles mai abans vists que només es poden veure. experimentat en la vostra pantalla a casa vostra.
Gaudeix i estigues segur❤
Repassar mates en sabatilles i pijama és un pla fantàstic per fer a casa!
Per això han reunit un munt d’activitats, jocs i fitxes per practicar molts dels conceptes matemàtics apresos a classe mentre mengem uns deliciosos cereals o ens divertim amb els nostres amics. Som-hi!
¡Repasar mates en zapatillas y pijama es un plan fantástico para casa!
Por eso han reunido un montón de actividades, juegos y fichas para practicar muchos conceptos matemáticos aprendidos en clase mientras comemos unos deliciosos cereales o nos divertimos con nuestros amigos. ¡Vamos!

Si vols tenir una mica de contacte amb l’anglès durant aquestes setmanes, mentre no hagin classes, hem afegit EN AQUEST APARTAT el material que ens comparteix l’escola d’anglès MishMash, que col·labora amb el Juncadella, amb extraescolars. Publiquen una mica cada dia per als nens i les nenes, llavors si tens Facebook, AQUÍ tens el mur de MishMash on el pots veure tot, dia rere dia. Come on!

Si quieres tener un poco de contacto con el inglés durante estas semanas, mientras no hayan clases, hemos añadido EN ESTE APARTADO el material que nos comparte la escuela de inglés MishMash, que colabora con el Juncadella, con extraescolares. Publican algo cada día para los niños y las niñas, entonces si tienes FACEBOOK, AQUÍ tienes el muro de MishMash donde lo puedes ver todo, día tras día. Come on!

Imprimibles gratuïtos de dinosaurios en formatos 3D
Los dinosaurios, todos, son los animales que más fascinan a la mayoría de niños. Hemos recogido algunos imprimibles gratuitos de dinosaurios para poder montar en formato 3D. Sólo necesita ir al enlace, imprimir, recortar y montar. Al pie del post encontrará más actividades, manualidades y libros de dinosaurios para diferentes las edades.
Imprimibles gratuïts de dinosaures format 3D
Els dinosaures, tots, son dels animals que més fascinen a la majoria de nens. Hem recollit alguns imprimibles gratuïts de dinosaures per poder muntar en format 3D. Només us cal anar a l’enllaç, imprimir, retallar i muntar. Al peu del post trobareu més activitats, manualitats i llibres de dinosaures per a diferents les edats.
Creatius animals aquàtics fets amb agulles d’estendre
Animals aquàtics fets amb una agulla d’estendre: un tauró, un dofí i una orca. I podem trobar més animals fets d’aquesta manera tan creativa, serps, lleons, camaleons, pingüins, fets amb agulles d’estendre de fusta.
Creativos animales acuáticos hechos con pinzas
Animales acuáticos hechos con una pinza de tender la ropa: un tiburón, un delfín y una orca. Y podemos encontrar más animales hechos de esta manera tan creativa, serpientes, leones, camaleones, pingüinos, hechos con pinzas de tender de madera.
Plantilla per escriure un còmic
Escriure còmics donen molt de joc als nens, els permet inventar una història, crear un personatges i parcel·la l’aventura en fragments. Poden escriure una història dibuixant les vinyetes i escrivint el que diuen els seus personatges dins d’una bafarada.
Plantilla para escribir un cómic
Escribir cómics dan mucho juego a los niños, les permite inventar una historia, crear un personajes y parcela la aventura en fragmentos. Pueden escribir una historia dibujando las viñetas y escribiendo lo que dicen sus personajes dentro de un bocadillo.
Activitats de primavera
Un recull d’activitats de primavera: manualitats, dibuixos i alguna recepta plenes de colors. Hi ha manualitats que ens ajuden a preparar-nos per l’estació de les plantes, flors i papallones de mil i uns colors.
Actividades de primavera
Una recopilación de actividades de primavera: manualidades, dibujos y alguna receta llenas de colores. Hay manualidades que nos ayudan a prepararnos para la estación de las plantas, flores y mariposas de mil y unos colores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s