Uncategorized

Prepareu-vos pel DiBingo!

Hola famílies de l’AMPA !! Molts heu ja recollit els vostres cartrons i material per jugar al DiBingo del divendres que ve !! / Hola familias del AMPA!! Muchos habéis ya recogido vuestros cartones y material para jugar al DiBingo del viernes que viene!!

Com hem explicat, durant el DiBingo, anirem cridant els números que surten però el diferent és que cada quart número, en lloc de cridar el número, posarem un tros de música que heu de identificar de la llista que us vam donar. La trobareu aquí també. / Cómo hemos explicado, durante el DiBingo, iremos llamando los números que salen pero lo diferente es que cada cuarto número, en lugar de decir el número, pondremos un trozo de música que tenéis que identificar de la lista que os dimos. La tenéis aquí también.

I per ajudar-vos, fent clic aquí podeu veure i escoltar un vídeo d’aquests 90 trossos de música, amb els seus títols, per familiaritzar-vos aquests dies. Hi ha de tots els estils de música i per a moltes edats !! Tranquils, que durant el joc, tindreu ajuda! 😜😜 / Y para ayudaros, haciendo clic aquí podéis ver y escuchar un vídeo de estos 90 trozos de música, con sus títulos, para familiarizaros estos días. Hay de todos los estilos de música y para muchas edades !!
Tranquilos, que durante el juego, tendréis ayuda!😜😜

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s