Uncategorized

ACTUALITZAT!! CASAL d’ESTIU 2021- Inscripcions i Reunió Informativa

Hola Famílies!
Ja ha començat la campanya de Casal d’Estiu, i com cada any, l’AMPA del Juncadella us ofereix l’opció de participar al Casal dins de l’escola durant el mes de juliol i l’última setmana de juny.
Les inscripcions comencen el 24 d’abril i cal seguir aquest enllaç per a més informació i per apuntar-se o directament aquí.

Per a sol·licitar beca entreu aquí . El codi de la activitat és : 090038CAS01

També teniu aquí un document-tutorial per ajudar-vos amb la inscripció a aquestes activitats d’estiu, tot molt detallat.

Per aclarir qualsevol dubte, podeu consultar aquest document de PREGUNTES FREQÜENTS (de l’estiu passat 2020) o enviar un correu a jcueva@aesantandreu.org

¡Hola Familias!
Ya ha empezado la campaña de Casal de Verano, y como cada año, el AMPA del Juncadella os ofrece la opción de participar en el Casal dentro de la escuela durante el mes de julio y la última semana de junio.
La inscripciones empiezan el 24 de abril y hay que seguir este enlace para más información y para apuntarse o directamente aquí.

Para solicitar beca, entrar aquí . El código de la actividad es : 090038CAS01

También tenéis aquí un documento- tutorial para ayudaros con la inscripción a estas actividades de verano, todo muy detallado.

Para aclarar cualquier duda, podéis consultar este documento de PREGUNTAS FRECUENTES (del verano pasado 2020) o enviar un correo a jcueva@aesantandreu.org


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s