Per què escollir el Juncadella? – el vostre TESTIMONI

LOGO YOUTUBESi no pudisteis participar en la filmación de los testimonios y os gustaría contribuir vuestro propio testimonio sobre nuestra escuela, para ayudar y animar a las familias que estén buscando colegio ahora mismo para inscribir a su hijo/hija en el Juncadella, os agradecemos vuestra aportación por escrita que se transmitirá no solo en este blog si no en el día mismo de Portes Obertes, el martes 5 de marzo.

Si no vau poder participar en la filmació dels testimonis i us agradaria contribuir vostre propi testimoni sobre la nostra escola, per ajudar i animar les famílies que estiguin buscant col · legi ara mateix per inscriure el seu fill / filla al Juncadella, us agraïm la vostra aportació per escrita que es transmetrà no només en aquest bloc sinó en el dia mateix de Portes Obertes, el dimarts 5 de març.

He visto el vídeo de testimonios y me ha emocionado. Soy una madre que cambié a mis hijos a un centro concertado porque estaba descontenta con el sistema público actual. Desde fuera os puedo garantizar de la buena calidad educativa y humana que ofrece la escuela. Mis hijos iban cada día contentos y relajados. Os tranquilizará saber que el nivel que tanto nos preocupa está salvado y estoy convencida que continuará así gracias al ímpetu de las personas que forman el equipo/familia del Emili Juncadella y su Ampa. Sigo vuestros pasos porque afectivamente nuestra relación fue muy positiva. No únicamente son importantes las instalaciones, grandes o pequeñas, sino como se aprovechen. Os quiero dar las gracias y os animo a continuar haciendo escuela. EVA

Com a pares d’una ex alumna i d’una alumna que està a l’escola, ens hagués encantat estar aquell dia per a donar el nostre testimoni. Acabem de veure el vídeo, i ens ha emocionat moltíssim. Nosaltres teníem molt clar que era l’escola que voliem, ja que tots els nostres nevots hi havien anat i van sortir amb un bon nivell educatiu. Ens era igual l’espai tant reduÏt de les instal.lacions i els tres pisos que té amb tantes escales. Nosaltres només voliem una bona educació per als nostres fills i el tracte tant proper entre professors, alumnes i pares que tanta gent ens havia dit.
Podem dir-vos que hem estat molt satisfets amb el tracte tan familiar que sempre ens han donat i les nostres filles estan encantades. Jo personalment no haguès pensat mai que pogués haver aquesta relació tan bona entre alumne/a i professor!!!!!
Desitjem que molta gent s’animi i que apunti els seus fills a aquesta gran escola perquè no s’empenediran…
Finalment agraÏm a tots els professors i a l’Ampa la gran tasca que han dut a terme i la gran familia que han creat.
Molts petons a tots i esperem veure’ns durant molts anys.
Adeuuuuu i MOLTES GRÀCIES.  EVA i  RICARD

L’escola de la vida…

 Hi havia una vegada…una familia, la meva familia, que ara tot just fa 7 anys va decidir deixar la ciutat per anar a viure a la muntanya.  Això va suposar tota una sèrie de canvis logistics com fer servir el cotxe a diari, matinar una mica més… però l’unic que no ha canviat en tot aquest temps ha estat la nostra escola, la meva escola. 

 Durant aquests anys he après a controlar el “pipi”, a fer les migdiades quan tocava, a cantar amb els meus companys una mateixa melodía sota uns barrets de Pare Noel que hem anat deixant com a herència als més petits.  He après a tenir cura de les nostres plantes i mascotes, com la “Trompa” i la “Rosa” amb les que vam passar tan bones estones…  He après a compartir moments de joc, moments d’estudi, moments d’esbarjo i moments de concentració, així com a cuidar dels petits donant-lis sempre el millor exemple.

 He après el que vol dir el significat de les paraules “diversitat cultural”, i això m’ha fet enriquir personalment i crèixer en la manera de com ara puc valorar el meu entorn.  He après a llegir, a escriure en català, castellà i també en anglés; a fer operacions, a conèixer el medi en el que visc, a expresar-me a través de les arts i a gaudir del respecte i la diversió compartida amb els altres. 

 Aquí és on he fet els millors amics que m’acompanyaran per sempre i he après a resoldre els meus conflictes amb l’ajuda dels que més m’estimem.  He après a demanar permís, a donar les gràcies i el més important, a reconèixer els meus errors i demanar perdó.

 La nostra és una escola petita i familiar i és ben cert que té algunes mancances, però desde el moment que la Miriam em rep cada matí amb un somriure per començar l’acollida, passant per les hores lectives amb l’equip de mestres, el nostre servei de menjador coordinat per la Irene que garanteix que tot estigui a punt per nosaltres, fins als profes de les activitats extraescolars (futbol, judo, anglès, basquet…) fa que el dia passi volant ja que entre tots em fan sentir “com a casa”. I…què us puc explicar del Casal d’Estiu, quan realment podem gaudir del temps lliure amb els companys a la nostra escola…

 És per això que aquesta, la meva familia i jo, hem decidit que val la pena matinar cada día una mica més i venir en cotxe a la meva escola, la nostra escola, l’escola que tots volem, l’Emili Juncadella. 

DANI FERNÁNDEZ LOUZAO, Quart Primària

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s