FESTES

LA GRAN ARRIBADA

Benvolgudes famílies:

Voldríem anunciar-vos que d’aquí a 10 dies la nostra escola tindrà 2 nous membres. Segons l’ONU, la població mundial arriba als 7.000.000.000 d’habitants, però a partir del dia 11 de novembre de 2011, serem 7.000.000.002! Els nostres amics arribaran una mica desorientats aquest dia i sense saber com es diuen. Per això volem donar-los la benvinguda amb una festa en honor seu, al pati de l’escola, i entre tots triar els seus noms. ¡Vénen per quedar-se!

Podem afirmar que s’han deixat veure en diversos llocs últimament i, si voleu tenir més informació, us aconsellem que estigueu molt atents de la vitrina de l’AMPA o del bloc.

Animem a tots els nens, pares i mares i familiars a venir a la festa,

el divendres, 11 de novembre, a les 16:45

per a que la seva rebuda sigui el més acollidora possible, i perquè vegin que la seva nova família, la de l’Emili Juncadella, els espera amb molta il·lusió.

L’entrada a la festa és gratuïta per a tots els socis i de 5 € per a no-socis.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Queridas familias:

Quisiéramos anunciaros que dentro de 10 días nuestra escuela tendrá 2 nuevos miembros. Según la ONU, la población mundial alcanza los 7.000.000.000 de habitantes, pero a partir del día 11 de noviembre de 2011, seremos 7.000.000.002! Nuestros amigos llegarán un poco desorientados ese día y sin saber sus nombres. Por eso queremos darles la bienvenida con una fiesta en su honor, en el patio de la escuela, y entre todos elegir sus nombres. ¡Vienen para quedarse!

Podemos afirmar que se han dejado ver en varios lugares últimamente y, si queréis tener más información, os aconsejamos estar pendientes de la vitrina del AMPA o del blog.

Animamos a todos los niños, papás y mamás y familiares a venir a la fiesta,

el viernes, 11 de noviembre, a las 16:45

para que su recibimiento sea lo más acogedor posible, y para que vean que su nueva familia, la del Emili Juncadella, les espera con mucha ilusión.

La entrada a la fiesta es gratuita para todos los socios y de 5€ para no-socios.

Muchas gracias por vuestra colaboración.

Deixa un comentari