FESTES

CARNESTOLTES 2013 (Fotos i Vídeo)

Ha passat un mes ja des de la nostra setmana de carnestoltes a l’escola, i per fi teniu un petit vídeo de record de la fantàstica rua, on vam cridar l’atenció de tots els veïns, comerciants i vianants del barri. El escombrat de colors de les disfresses d’aquest any, sota el tema de Personatges Infantils, va il · luminar els carrers, des de la sortida de l’escola fins arribar a la plaça, i el bonic i divertit acte d’intercanvi de regals entre cada classe del Emili Juncadella i del Octavio Paz es va mantenir com a tradició, dirigit per el Manel.
A més, es mereixen un gran aplaudiment totes les mares, tots els pares i tots els professors que van participar en la confecció de les disfresses uns dies abans. Hi ha hagut també moltíssima feina de preparació i coordinació que no s’ha vist però que ha fet que la nostra rua del 2013 fos un gran èxit. Felicitats i gràcies! I l’any que ve, volem que es disfressin encara més pares i mares! Visca el Carnestoltes del Juncadella!

Ha pasado un mes ya desde nuestra semana de carnestoltes en la escuela, y por fin tenéis un pequeño vídeo de recuerdo de la fantástica rúa, donde llamamos la atención de todos los vecinos, comerciantes y paseantes del barrio. El barrido de colores de los disfraces de este año, bajo el tema de Personajes Infantiles, ilumino las calles, desde la salida del cole hasta llegar a la plaza, y el bonito y divertido acto de intercambio de regalos entre cada clase del Juncadella y del Octavio Paz se mantuvo como tradición, dirigido por Manel.
Además, se merecen un gran aplauso todas las madres, todos los padres y todos los profesores que participaron en la confección de los disfraces unos días antes. Ha habido también muchísimo trabajo de preparación y coordinación que no se ha visto pero que ha hecho que nuestra rúa de 2013 fuera un éxito  ¡Felicidades y gracias! Y el año que viene, queremos que se disfracen aún más papás y mamás. “¡Visca el Carnestoltes del Juncadella!”

Aquí teniu un vídeo de la rua…

I també mes de 100 fotos de la tarda del 8 de febrer…

Vodpod videos no longer available.

4 pensaments sobre “CARNESTOLTES 2013 (Fotos i Vídeo)”

  1. M’agrada molt el vídeo que heut fet de Carnestoltes: es molt animat i alhora representatiu de la festa d’aquella tarda. Felicitats!!

    M'agrada

  2. Carnaval carnaval…carnaval te quierooooooooooo la la la la la….Qué gran recuerdo para una tarde muy divertida!!! Gracias por el video y las fotos!! (Yolanda)

    Visca el Carnestoltes del Juncadella que cada año es más animado que el anterior!!! Y gracias a toda la gente que participa a todos los niveles, organizar la rua, hacer los disfraces y naturalmente también disfrazarse y salir a pasarlo bien 🙂 (Abdel)

    M'agrada

Deixa un comentari